Reis deg, du jordens dommer!

1 Du hevnens Gud! Herre, du hevnens Gud, åpenbar deg i herlighet! 2 Reis deg, du jordens dommer! La gjengjeldelse komme over de stolte! 3 Hvor lenge skal de onde, Herre, hvor lenge skal de onde fryde seg? 4 De spruter ut en strøm av ord, de fører frekk tale. Alle de som gjør urett, taler store ord. 5 Ditt folk, Herre, knuser de, og din arv plager de. 6 Enken og den fremmede slår de i hjel, farløse myrder de. 7 Og de sier: Herren ser det ikke, Jakobs Gud gir ikke akt. 8 Forstå da, dere uforstandige blant folket! Og dere dårer, når skal dere bli vise? 9 Han som plantet øret, skulle han ikke høre? Han som skapte øyet, skulle han ikke se? 10 Han som refser hedningene, skulle han ikke straffe – han som gir menneskene forstand? 11 Herren kjenner menneskenes tanker, han vet at de bare er tomhet. 12 Salig er den mannen som du tukter, Herre, den du gir lærdom av din lov,

13 for å gi ham ro for onde dager, inntil det blir gravd en grav for den ugudelige. 

  • Salme 94:1-13

THE ADVERSE REACTIONS SPEAK FOR THEMSELVES DON’T SUBMIT YOUR CHILDREN!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s