Er Valdresprofetien i ferd med å gå i oppfyllelse

Kilde: https://www.vl.no/religion/2021/11/22/drag-queen-fikk-tid-pa-prekestolen-i-domkirke-under-pride-feiring/
IMG_2292.jpeg

I følge Guds ord, vil et land som tillater homoseksualitet og andre avskyelige handlinger, spy ut sine innbyggere og gå fullstendig til grunne – 3. Mosebok 18:25

Fra et bibelsk perspektiv er fremveksten av homoseksualitet et tegn på at nasjonen et i de siste stadier av forfall – Romerne 1:22-27. (For å finne tilgivelse for tidligere moralsk forfall, se: 1. Korinterbrev 6:9-11)

Kilde: Bibelen Guds Ord Studieutgave, Romerne 1
IMG_2291.jpeg

Valdresprofetien (engelsk)

Et samfunn som befinner seg på «kanten av stupet», har egentlig ikke noe annet valg enn å gjøre som Habakkuk. Han ropte ut sin nød til Herren da han så lovløsheten og det moralske forfallet og sa til Gud; «Du gjør for lite!»

Jeg reiser opp Babylonerne (Russerne) til å komme og tukte dere», sa Herren. 

«Å, nei! Du kan ikke gjøre det! Det er for mye», sa Habakkuk. «Det kommer ikke til å være noen overlevende igjen i landet», sa Habakkuk. «Å, joda! Jeg skal spare en rest», sa Herren. «Den rettferdige skal (over)leve av tro!»

Er du en av kandidatene til denne resten, og lurer på hvordan du kan forberede deg på ytterligere moralsk forfall og den uunngåelige invasjonen og fangenskapet som påfølger, kan jeg anbefale undervisningen til David Pawson om dette alvorlige emnet. 

Jeg er av den overbevisning at Norge har trådt over en moralsk grense ved å tillate en «Drag Queen» å tale fra talerstolen i en Norsk kirke, og befinner seg på et moralsk stadium som overgår Sodoma og Gomorra. Landet må derav forberede seg på ødeleggelse, ruin og fangenskap, og de eneste som kan påberope seg Guds beskyttende hånd, er de som har tvettet sine «kjortler» rene i Lammets forløsende blod. 

David Pawson – Habakkuk, del 1

David Pawson – Habakkuk, del 2


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s